Za one koji “traze” vanzemanljce

Vanzemaljska figura uočena na slici Mona Lize

mona-liza-foto-jutjub-1431524654-659695Najnoviji snimak prikazuje vešto sakrivenu vanzemaljsku figuru na slici Mona Lize, a možemo samo da nagađamo kakva je prava veza između ove figure i rimokatoličke religije, kao i da li je Leonardo time hteo da ostavi trag da je i on sam bio potomak nepoznate civilizacije.

Postoji sumnja da je Leonardo da Vinči bio potomak nepoznate civilizacije. Bio je natprosečno inteligentan, neverovatno kreativan i ostvario je mnogo toga za života.

Leonardo je neko ko je bio upućen u sve oblasti, što je veoma retko. Geniji su retko dobri u tako puno oblasti kao što je to bio Leonardo.
On je bio poznat po tome što je sakrivao tajne poruke i šifre u svoja dela, stoga ovo novo otkriće uopšte ne bi trebalo da nas iznenadi, već samo da potvrdi ono o čemu smo do sada sumnjali.

Mnogi teolozi tvrde da je Leonardo da Vinči namerno sakrivao tajne šifre i subliminalne poruke u svoja dela. Ako je to tačno, onda je potpuno razumno pretpostaviti da je Mona Liza naslikana s ciljem sakrivanja važnih istorijskih i religijskih činjenica koje imaju veze sa prisustvom vanzemaljaca i njihovom umešanošću u rimokatoličku crkvu.

Najnoviji snimak prikazuje vešto sakrivenu vanzemaljsku figuru na slici Mona Lize, a možemo samo da nagađamo kakva je prava veza između ove figure i rimokatoličke religije, kao i da li je Leonardo time hteo da ostavi trag da je i on sam bio potomak nepoznate civilizacije.